Projekti Familje ne Nevoje

57738870_2481974875148393_5259796841091825664_n

Shoqata Kolping ne kuader te Projektit Familje ne Nevoje me rastin e Festes se Pashkeve po ben shperndarjen e ndihmave ushqimore ne zonat e thella malore.

Read more

Women’s Project , Fuqizojme familjen nepermjet gruas

56435210_1558056757672079_5263790928748871680_n

Women’s Project , Fuqizojme familjen nepermjet gruas , organizuan sot prane ambjenteve te Famullise , Motrat e Zojes se Paperlyer , Fermentim, nje aktivitet me vajza dhe femije . Festa e Pashkeve po afron dhe krahas diskutimeve mbi tema qofte sociale dhe shendetesore ne fund te aktivitetit vajzat dhe femijet u ftuan te krijojne me […]

Read more

Womans Project , Fuqizojme Familjen nepermjet gruas , organizuan sot takimin e radhes me vajza dhe femije prane ambjenteve te Motrave te Zojes se Paperlyer

54728792_1555072997970455_5676701821796614144_o

Womans Project , Fuqizojme Familjen nepermjet gruas , organizuan sot takimin e radhes me vajza dhe femije prane ambjenteve te Motrave te Zojes se Paperlyer , Fermentim. Gjate ketij takimi u fol mbi rendesine e te lexuarit si forme e mire per te nxitur dhe shprehur mendimet. Gjithashtu u njohen me historine e Lapsit , […]

Read more

Womans Project Fuqizojme Familjen nepermjet gruas organizuan sot prane Famullise Motrat e Krishtit Mbret ne Qafhardhi nje aktivitet me vajza te reja .

54278794_1549005695243852_7736690723914776576_n

Womans Project Fuqizojme Familjen nepermjet gruas organizuan sot prane Famullise Motrat e Krishtit Mbret ne Qafhardhi nje aktivitet me vajza te reja . Target grupi vajza dhe gra Kategoria – Pasdite Me shume dashuri per veten, u organizua gjate ketij takimi tema me fjalet kyçe si: Vetevlersimi, Vemendja shendetesore ndaj vetes, rrjeti social, komunikimi dhe […]

Read more

Womans Project Fuqizojm familjen nepermjet Gruas organizuan sot pasdite prane Famullise Motrat e Jezusit Bariut te Mire

53361291_1542814769196278_3968396360977219584_o

Womans Project Fuqizojm familjen nepermjet Gruas organizuan sot pasdite prane Famullise Motrat e Jezusit Bariut te Mire, Fermentim nje aktivitet me te rinjte dhe femijet prane kesaj famullie. Target Grupi – Me shume dashuri per veten , zhvilloi temen “Si krijohet dhe Zhvillohet Vetevlersimi” , ku te pranishmit ishin te lira te shprehnin dhe diskutonin […]

Read more

Womans Project Fuqizojm Familjen nepermjet gruas organizuan sot paradite ne Famullin Shen Jozefi ne Dajc

90001

Womans Project Fuqizojm Familjen nepermjet gruas organizuan sot paradite ne Famullin Shen Jozefi ne Dajc nje aktivitet me gra dhe femije te kesaj famullie . Kategoria Prinder te Rinj organizoi temen Zhvillimi social tek femijet ne kohen e hershme . Zhvillimi social i referohet zhvillimit te aftesive sociale dhe pjekurise emocionale te cilat jane te […]

Read more

Kategoria Gra dhe Vajza “Me shume dashuri per veten”, si dhe Kategoria Femije , sebashku u organizua dhe u diskutua tema: “Edukimi i fëmijëve, Përfshirja e të tjerëve.” Ne ditën e festimeve të Karnavaleve

53618344_1593152214150821_3783394295424221184_o

Ne kuader te festes se karnavaleve motrat e Jezusit Bariut te Mire ne Fermentim kishin organizuar nje aktivitet mjaft te bukur me femije te rinj e te reja te kesaj famullie. Pjese e ketij takimi u ben edhe anetaret e woman’s project me kategorite e tyre . Kategoria Gra dhe Vajza “Me shume dashuri per […]

Read more

Woman’s Project, Fuqizojme familjen nepermjet gruas organizuan sot ne famulline e Dajcit nje takim me gra te kesaj famullie .

53761052_1593146564151386_425844259346710528_o

Woman’s Project, Fuqizojme familjen nepermjet gruas organizuan sot ne famulline e Dajcit nje takim me gra te kesaj famullie . Kategoria Gra dhe Vajza “Me shume dashuri per veten”, u organizua dhe diskutua tema:, Dhuna , Faktoret e saj , kush e provokon ate?” Vlen per tu theksuar si vecori dhe ndimese qe grupi I […]

Read more

Woman’s Project

51732408_1519290288215393_8073459122479038464_o

Woman’s Project, Fuqizojme familjen nepermjet gruas organizuan sot me motrat e Krishtit Mbret , Qafhardhi nje sere aktivitetesh : Kategoria pasdite me grate organizoi temen , Dhuna , Faktoret e saj , kush e provokon ? Kategoria Prinder te Rinj organizoi temen : Bullizmi, si ta dalloni femijen tuaj nese eshte pre e bullizmit dhe […]

Read more

Fuqizojme Familjen nepermjet Gruas

48412157_1484328941711528_4634604487904854016_n

Ne kuader te festave te fundvitit dhe permbylljes me sukses te fazes se dyte te projektit Fuqizojme Familjen nepermjet Gruas, sot prane ambjenteve te Kolping u organizua nje feste me te gjithe bashkepuntoret tone me te cilat kemi ndare gjate ketij viti biseda dhe informacione te vlefshme per ecurine e nje familje te shendeteshme duke […]

Read more

1 2 3
top
Translate »