Woman’s Project

51732408_1519290288215393_8073459122479038464_o

Woman’s Project, Fuqizojme familjen nepermjet gruas organizuan sot me motrat e Krishtit Mbret , Qafhardhi nje sere aktivitetesh : Kategoria pasdite me grate organizoi temen , Dhuna , Faktoret e saj , kush e provokon ? Kategoria Prinder te Rinj organizoi temen : Bullizmi, si ta dalloni femijen tuaj nese eshte pre e bullizmit dhe […]

Read more

Fuqizojme Familjen nepermjet Gruas

48412157_1484328941711528_4634604487904854016_n

Ne kuader te festave te fundvitit dhe permbylljes me sukses te fazes se dyte te projektit Fuqizojme Familjen nepermjet Gruas, sot prane ambjenteve te Kolping u organizua nje feste me te gjithe bashkepuntoret tone me te cilat kemi ndare gjate ketij viti biseda dhe informacione te vlefshme per ecurine e nje familje te shendeteshme duke […]

Read more

Woman’s Peoject, Fuqizojme familjen nepermjet gruas

48379706_1480752158735873_7774182232175935488_o

Woman’s Peoject, Fuqizojme familjen nepermjet gruas organizuan diten e Shtune dt. 15.Dhjetor nje aktivitet prane Famullise ne Dajc. Gjate ketij aktiviteti kategoria Prinder te Rinj zhvilloi temen : Te edukojme pa dhune femijet permes disiplinimit pozitiv. Disiplinimi pozitiv synon t’u mesoje femijeve sjelljet e pranueshme dhe ti edukoje ata jo nepermjet ndeshkimi por permes respektit, […]

Read more

Womans Project, Fuqizojme familjen nepermjet gruas

47342878_1470657816411974_8723148714991943680_o

Womans Project, Fuqizojme familjen nepermjet gruas organizuan sot disa takime me gra e vajza dhe femije prane ambjenteve te famullise Motrat e Krishtit Mbret, Qafhardhi ku : Target grupi Prinder te Rinj organizoi temen Zhvillimi emocinal dhe social ne femijerine e hershme. Zhvillimi social i referohet zhvillimit te aftesive sociale dhe pjekurise emocionale te cilat […]

Read more

“Fuqizojmë familjen nëpërmjet gruas”

45637709_1453153844829038_8206940976552345600_o

Në kuadër të projektit “Fuqizojmë familjen nëpërmjet gruas” u realizua sot takimi i pare ne Famulline e Dajcit. Në kete takim u bë njohja e projektit, target grupet me te cilat punojme dhe me përmbajtjen e moduleve që do të trajtohen në takimet e mevonshme. Target grupet e perfituesve : Grate dhe vajzat te cilat […]

Read more

Woman’s Project- Fuqizojme Familjen nepermjet Gruas

45357104_1448432551967834_7814499038643879936_o

Woman’s Project- Fuqizojme Familjen nepermjet Gruas , organizuan nje aktivitet me gra prane ambjenteve te famullise Motrat e Zojes se Paperlyer ne Hot te Ri Kategoria Edukim Shendetesor Tema e ketij takimi ishte Menopauza si cikel i jetes . Kategoria Me shume dashuri per veten , gra dhe vajza organizuan gjate ketij takimi temen Vetevlersimi […]

Read more

Shoqata Shqiptare Kolping “Formimi i te Rinjeve”

44065118_1466475476818496_4348382799238004736_n

Shoqata Shqiptare Kolping ne bashkepunim me donatoret vazhdon te jape kontributin e saj ne formimin e te rinjeve. Me mbeshtetjen e Kindermissionwerk ne Familjen Kolping Gjegjan dhe ne bashkepunim me Famulline e Gjegjanit ka filluar te zbatohet projekti “Formimi i te Rinjeve”, kurset gjuhe e huaj Anglisht dhe Italisht.

Read more

Woman’s Project- Fuqizojme Familjen nepermjet Gruas

43878108_1432767366867686_2054737067648221184_o

Sot me 13 Tetor 2018 Woman’s Project- Fuqizojme Familjen nepermjet Gruas , Target Grupi Edukim Shendetesor organizuan nje aktivitet me gra prane ambjenteve te famullise Motrat e Zojes se Paperlyer ne Hot te Ri . Tetori njihet ne mbare boten si Muaji i Sensibilizimit Kundra Kancerit te Gjirit ndaj sot u diskutua me grat rreth kesaj […]

Read more

Woman’s Project- Fuqizojme Familjen nepermjet Gruas

43450085_1461081354024575_8161091178465329152_o

Sot me 6 Tetor 2018 Woman’s Project- Fuqizojme Familjen nepermjet Gruas , Target Grupi Edukim Shendetesor organizuan nje aktivitet me gra dhe vajza prane ambjenteve te famullise Motrat e Jezusit Bariut te mire. Tetori njihet ne mbare boten si Muaji i Sensibilizimit Kundra Kancerit te Gjirit ndaj sot u diskutua me grat rreth kesaj teme […]

Read more

1 2
top