Kolping Shqiperi

47322757_2263373427278922_6524405645926465536_n

Me dt 28-29/11/2018 Perfaqesues te Kolping Shqiperi ne kuader te bashkepunimit me Kolping Austri dhe Kolping Europe zhvilluan takime ne Viene me Kryetaren e Kolping Austri-Christine Leopold dhe Zv. Kryetaren e Kolping Europe Renate Draskovits. Gjate qendrimit te tyre, ato vizituan Shtepine (Projekti- Gjenerata te Ndryshme te moshuar dhe gra me femije “nen te njejten […]

Read more

Kryetari i Shoqates Shqiptare Kolping dhe Perfaqesuese te Women”s Project vizite ne Kolping Sud Tirol

20181104_142156

Kryetari i Shoqates Shqiptare Kolping dhe Perfaqesuese te Women”s Project bene nje vizite ne Kolping Sud Tirol dt 04-09.11.2018 ku takuan Kryetarin e Shoqates Kurt Egger, Sekretarin Giorgio Nesler dhe anetare te Shoqates. Kjo vizite ishte ne kuader te bashkepunimit mes dy vendeve, prezantimit te Women”s Project dhe zgjerimin e aktivitetit te ketij projekti, gjithashtu […]

Read more

Kolping Shkoder

Qendra Kolping Shkoder fillon regjistrimet per kurset e gjuheve te huaja Anglisht,Italisht, Gjermanisht dhe Frengjisht, Shkenca Kompjuterike Programi baze – Paketa office ( Word, Excel, Power Point, Access) dhe kurse te specializuara ne fushen e Ekonomise. Regjistrimet behen pranë Qendres Kolping nga dita e hene- premte ora 09:00-15:30 dhe 16:30-18:30, diten e shtune ora 9:00-12:00. […]

Read more

Kurse formimi prane Famullise Dajc Bregu i Bunes

IMG-20180510-WA0005

Shoqata Kolping ne bashkpunim me Famullitarin D.Gjovalin Simoni,Famullia Dajç Bregu i Bunes ka filluar kurset per gjuhe te huaj Anglisht dhe Gjermanisht . Kurset po zhvillohen prane ambienteve te Famullise . Nje falenderim per te gjithe mbeshtetesit dhe pjesmarresit e kesaj nisme.

Read more

Shoqata “Kolping”, pjesë e Organizatës “Kolping International” në bashkëpunim me “PMK Medical”, e cila vjen nga Gjermania, kanë filluar një seri kursesh të formimit mbi gjuhën gjermane.

Shoqata “Kolping”, pjesë e Organizatës “Kolping International” me seli ne Köln, në bashkëpunim me “PMK Medical GmbH ”, e cila vjen nga Gjermania, kanë filluar një seri kursesh të formimit mbi gjuhën gjermane. Baza është shpjegimi për tregun e punës dhe ndërmjetësimi për personal mjekësor. Sipas administratorit të “PMK Medical”, Albrecht Kerschbaumer, interesi tek të rinjtë […]

Read more

Udha e Kryqit ne malin e Taraboshit ne Shkoder.

IMG-20180317-WA0007

Koha e Kreshmeve është një kohë e veçantë lutjeje. Edhe sivjet, ne kohen e Kreshmeve, ashtu si eshte bere tashme tradite, u kremtua Udha e Kryqit ne malin e Taraboshit ne Shkoder. Rruga është e përbërë nga 14 ndalesa, ku secila përkujton një ngjarje të veçantë nga rrugëtimi i Jezu Krishtit deri në kryqëzimin e […]

Read more

Celebrimi i Meshes se Shenjtë, në përkujtim të vepres së Lumit Adolph Kolping, me anëtarë të Shoqatës Shqiptare Kolping.

IMG_1615

Ditën e shtunë, më datë 02/12/2017 ora 10:00 pranë Kishen Franceskane u celebrua Mesha e Shenjtë, në përkujtim të vepres së Lumit Adolph Kolping, me anëtarë të Shoqatës Shqiptare Kolping. Mesha u udhëhoq nga Mons. George Frendo Arqipeshkëv, Metropolitan i Tiranë –Durrës, njëkohësisht edhe Protektor i Shoqatës Shqiptare Kolping, perzgjedhur nga Konferenca Ipeshkvnore Shqiptare. Kjo […]

Read more

Membership Meting of Kolping Youth Europe in Romania

24302421_831276323712614_4708198837965437486_o

Albania, Czech Republic, Croatia, Germany, Italy, Poland, Republic of Moldova, Romania, Serbia, Slovenia, Ukraine and Hungary are the 12 countries from where 22 youngsters came to Timisoara (Romania) to represent their national associations at the Kolping Youth Europe membership meeting, which took place on the 9th-12th of November 2017. Read more: https://www.kolpingwerk-europa.net/en/kolpingjugend_europa/news.html  

Read more

1 2 3
top