Projekti-KOLPING GOES GREEN

KOLPING GOES GREEN

Ideja themelore e “Kolping goes green” që të miratohen teknologjitë më të reja, mekanizmat dhe mjetet për të reduktuar konsumin e energjisë në mënyrë që të zvogëlojë kostot e sistemit të ngrohjes së ujit me filozofinë e riinvestimit të asaj që është ruajtur nga zbatimi i teknikave të tilla në dy projekte sociale që aktualisht janë në vazhdim e sipër në bashkëpunim me Kishën.

(Shpërndarje e paketave ushqimore per familje ne nevoje për një vit rresht nga Janari – Dhjetor 2016)

DSCF0213

IMG_20160620_184252IMG_20160507_112436

Shopping cart

close