PROJEKTI – KOLPING GOES GREEN

PROJEKTI – KOLPING GOES GREEN funded by the Italian Bishops’ Conference (CEI)

Kolping Albania pjese e projektit “E.L.Ba – Emergenza Lavoro nei Balcani me 22-23 qershor në Prishtinë, ishte pjesmarrese ne Konferencen Ndërkombëtare “Ekonomia Sociale: Një perspektivë Evropiane për zhvillimin e territorit dhe të komunitetit”, promovuar nga Caritas Kosova në bashkëpunim me Caritas Italiana.

Shopping cart

close