Projekti – Trainings, Summer camp and Kindergarten in local Kolping families (Gjegjan, Kallmet and Shelqet)

Projekti – Trainings, Summer camp and Kindergarten in local Kolping families.

Pjese e ketij projekti ishte Familja Kolping Gjegjan dhe Familja Kolping Kallmet.

Ne baze te projektit u zhvilluan kurse te gjuhes angleze, italiane dhe kurse kompjuteri.

Gjithashtu u organizuan aktivitete sportive dhe pune ne komunitet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

09.05.16 3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG-20160709-WA0002

IMG-20160709-WA0001

IMG-20160625-WA0000

IMG-20160625-WA0001

14374544_1596937947274083_1365667510_o

14455998_1596938170607394_44193103_o

14454012_1596938153940729_855683261_o

14424013_1596939230607288_490044310_o

Shopping cart

close