Qendra Kolping Shkoder fillon regjistrimet per kurset

Qendra Kolping Shkoder fillon regjistrimet per kurset e gjuheve te huaja Anglisht,Italisht, Gjermanisht dhe Frengjisht gjithashtu ofron kurse Kompjuter dhe kurse te specializuara ne fushen e Ekonomise dhe te Shkencave Kompjuterike. Kursi i Anglishtes zhvillohet me metodat Essential(Richmond) dhe Access, kohezgjatja e metodes Essential per…

Takimi me dt. 08.08.2016 Rinia e Shoqates Kolping me Grupin Rinor KLJB (Katholische Landjugendbewegung Diözesanverband Freiburg).

Takimi me dt. 08.08.2016 Rinia e Shoqates Kolping me Grupin Rinor KLJB (Katholische Landjugendbewegung Diözesanverband Freiburg). Qellim i ketij takimi ishte shkembimi i eksperiencave dhe bashkepunimi per te ardhmen.  

Shopping cart

close