Takimi me dt. 08.08.2016 Rinia e Shoqates Kolping me Grupin Rinor KLJB (Katholische Landjugendbewegung Diözesanverband Freiburg). Qellim i ketij takimi ishte shkembimi i eksperiencave dhe bashkepunimi per te ardhmen.

 

top