Takimi me dt. 21.10.2016 Rinia e Shoqates Kolping me Evangische Kirche Hessen-waldeck. Qellim i ketij takimi ishte shkembimi i eksperiencave dhe bashkepunimi per te ardhmen. Ne fund te takimit Evangische Kirche Hessen-waldeck shprehen mirenjohje dhe mbeshteten aktiveitetet tona me ane te nje donacioni.

DSCF0322 DSCF0334

DSCF0335

 

top