Celebrimi i Meshes se Shenjtë, në përkujtim të vepres së Lumit Adolph Kolping, me anëtarë të Shoqatës Shqiptare Kolping.

Ditën e shtunë, më datë 02/12/2017 ora 10:00 pranë Kishen Franceskane u celebrua Mesha e Shenjtë, në përkujtim të vepres së Lumit Adolph Kolping, me anëtarë të Shoqatës Shqiptare Kolping.

Mesha u udhëhoq nga Mons. George Frendo Arqipeshkëv, Metropolitan i Tiranë –Durrës, njëkohësisht edhe Protektor i Shoqatës Shqiptare Kolping, perzgjedhur nga Konferenca Ipeshkvnore Shqiptare. Kjo meshë u bashkëcelebrua me Pader. Landi Jaku (Udhëheqës Shpirtëror), Dom.Vlash Palaj (Udhëqes Shpirtëror i Familjes Kolping Shkodër, Dom. Kastriot Gjoka (Udhëheqës Shpirtëror i Familjes Kolping Gjegjan).
Bordi Drejtues i Shoqatës Kolping, dhe në veçanti Kryetari z Dede Gazulli bëjnë një falendërim të perzemërt për praninë e Mons.George Frendo dhe të Meshtarëve të tjerë në këtë Meshë të Shenjtë.

IMG_1615

thumbnail (1)

thumbnail (7)

Shopping cart

close