Udha e Kryqit ne malin e Taraboshit ne Shkoder.

Koha e Kreshmeve është një kohë e veçantë lutjeje. Edhe sivjet, ne kohen e Kreshmeve, ashtu si eshte bere tashme tradite, u kremtua Udha e Kryqit ne malin e Taraboshit ne Shkoder.
Rruga është e përbërë nga 14 ndalesa, ku secila përkujton një ngjarje të veçantë nga rrugëtimi i Jezu Krishtit deri në kryqëzimin e tij.
Rinia Kolping mori pjesë në këtë Udhë dhe lutën ndalesën e XIV-të “Jezu Krishtin e ulin prej kryqit”.

 

IMG-20180317-WA0000

IMG-20180317-WA0002

IMG-20180317-WA0004

IMG-20180317-WA0007

IMG-20180317-WA0008

Shopping cart

close