Shoqata “Kolping”, pjesë e Organizatës “Kolping International” me seli ne Köln, në bashkëpunim me “PMK Medical GmbH ”, e cila vjen nga Gjermania, kanë filluar një seri kursesh të formimit mbi gjuhën gjermane.

Baza është shpjegimi për tregun e punës dhe ndërmjetësimi për personal mjekësor. Sipas administratorit të “PMK Medical”, Albrecht Kerschbaumer, interesi tek të rinjtë shqiptar për këtë treg pune është shumë i lartë.

 

 

top