Shoqata Kolping ne bashkpunim me Famullitarin D.Gjovalin Simoni,Famullia

Dajç Bregu i Bunes ka filluar kurset per gjuhe te huaj Anglisht dhe Gjermanisht .

Kurset po zhvillohen prane ambienteve te Famullise .

Nje falenderim per te gjithe mbeshtetesit dhe pjesmarresit e kesaj nisme.

IMG-20180510-WA0002

IMG-20180510-WA0005

IMG-20180510-WA0009

top