Qendra Kolping Shkoder fillon regjistrimet per kurset e gjuheve te huaja Anglisht,Italisht, Gjermanisht dhe Frengjisht, Shkenca Kompjuterike Programi baze – Paketa office ( Word, Excel, Power Point, Access) dhe kurse te specializuara ne fushen e Ekonomise.

Regjistrimet behen pranë Qendres Kolping nga dita e hene- premte ora 09:00-15:30 dhe 16:30-18:30, diten e shtune ora 9:00-12:00.

Per informacione mund te na kontaktoni nepermjet faqes tone ne facebook Kolping Shkoder, adreses tone te e_mail ose numrit te telefonit.

Qendra Kolping Shkoder
Rruga Marin Beçikemi
Tel. 0222 4 54 92
e-mail: info@kolping.al

 

top