Kryetari i Shoqates Shqiptare Kolping dhe Perfaqesuese te Women”s Project bene nje vizite ne Kolping Sud Tirol dt 04-09.11.2018 ku takuan Kryetarin e Shoqates Kurt Egger, Sekretarin Giorgio Nesler dhe anetare te Shoqates. Kjo vizite ishte ne kuader te bashkepunimit mes dy vendeve, prezantimit te Women”s Project dhe zgjerimin e aktivitetit te ketij projekti, gjithashtu shkembim eksperience me programe te ndryshme sociale.

_DSF9013

20181104_142156

IMG-20181107-WA0003

top