12 Gushti njihet ne mbare boten si Dita e Rinise, ndaj me 14.Gusht.2018 Womens Project- Fuqizojme Familjen nepermjet Gruas , Target Grupi : Edukim Shendetesor – Gra dhe Vajza organizuan nje takim me te rinj dhe adoleshente prane qendres se Motrave te Jezusit, Bariut te Mire. Ky aktivitet kishte si synim sensibilizimin dhe edukimin e kesaj grupmoshe mbi problematikat qe prekin te rinj, nder temat qe u diskutuan ishin Duhani, Alkooli, Droga dhe Menaxhimi i sresit tek te rinjte. Ne fund te aktivitetit u shperndane libertha me informacione perkatese.

39157807_1408672379265473_8810905088806617088_n

39167105_1408672232598821_7190815477403222016_n

39246803_1408672275932150_6257538308256038912_n

39216044_1408672329265478_4160672619365924864_n

top