Shoqata Shqiptare Kolping ne bashkepunim me donatoret vazhdon te jape kontributin e saj ne formimin e te rinjeve. Me mbeshtetjen e Kindermissionwerk ne Familjen Kolping Gjegjan dhe ne bashkepunim me Famulline e Gjegjanit ka filluar te zbatohet projekti “Formimi i te Rinjeve”, kurset gjuhe e huaj Anglisht dhe Italisht.

44065118_1466475476818496_4348382799238004736_n

44079477_1466475486818495_7431253729522745344_n

top