Shoqata Shqiptare Kolping beri prezantimin e Projektit “Formimi i te Rinjeve”, zhvillim i kurseve gjuhe e huaj Anglisht dhe aktivitete sportive per grupmosha te ndryshme me donator Kindermissionwerk. Projekti do zbatohet ne Familjen Kolping Kallmet ne bashkepunim me Famulline e Kallmetit.

43375268_1466484476817596_142649010795053056_n

44156203_1466484486817595_4173377927196442624_n

top