Sot me 13 Tetor 2018 Woman’s Project- Fuqizojme Familjen nepermjet Gruas , Target Grupi Edukim Shendetesor organizuan nje aktivitet me gra prane ambjenteve te famullise Motrat e Zojes se Paperlyer ne Hot te Ri . Tetori njihet ne mbare boten si Muaji i Sensibilizimit Kundra Kancerit te Gjirit ndaj sot u diskutua me grat rreth kesaj teme , Faktoret e Riskut , Menyrat e Parandalimit dhe Diagnostikimit . Ne fund te takimit u shperndane fletepalosje dhe kartolina handmade per grate e pranishme ne forme simbolike per t’i dhuruar grave te rendesishme te jetes se tyre duke i inkurajuar per te bere Mamografine meqe ofrohet falas gjate gjithe muajit prane Poliklinikes Se Qytetit dhe Spitalit Rajonal.

Target Grupi – Prinder te rinj organizoi nje tjeter takim me teme :
Prinderimi pozitiv. Konventa e te drejtave te femijeve dhe adoleshenteve.
Diskutim mbi Konventen e te Drejtave te Femijeve dhe Adoleshenteve per te rritur ndergjegjesimin mbi parimet e Koncentes, si nje ndihme e madhe ne ndertimin e nje klime pozitive ndermjet prindit dhe femijes.
Te edukosh femijen duke i respektuar te drejtat eshte nje koncept i ri i cili duhet kuptuar mire dhe diskutuar gjere ne menyre qe te asimilohet sa me mire.

Target Grupi – Me shume dashuri per veten , zhvilloi temen “Si krijohet dhe Zhvillohet Vetevlersimi” , ku zonjat e pranishme ishin te lira te shprehnin dhe diskutonin dicka rreth vetes dhe asaj cfare i ben te ndihen mire ne perditshmerine e tyre. Pati mjaft diskutime dhe perfshirje me raste personale dhe jo vetem.

Target Grupi – Femijet Organizoi Temen : Ushqyerja e Shendeteshme , rekomandime ushqimore per femijet 2 – 3 dhe 4-6 vjec . Ne fund u ftuan femijet te vizatojne dhe ngjisin ne piramiden e ushqyerjes , te gjitha ushqimet ne baze te renditjes

 

44101622_1432767370201019_8943486670490042368_o

 

43828069_1432774873533602_9125489611919851520_o

43828679_1432774540200302_4373593140574027776_o]

43878108_1432767366867686_2054737067648221184_o

43952954_1432774753533614_4694951260904751104_o

44023332_1432774930200263_5936254078542675968_o

44027588_1432767350201021_8190473646737719296_o

44047296_1432775010200255_1611901226188800_o

43952637_1432774693533620_7189413131926372352_o

43766894_1432767340201022_178459215453487104_o

44064465_1432774483533641_1888695873957789696_o

 

 

top