Woman’s Project- Fuqizojme Familjen nepermjet Gruas , organizuan nje aktivitet me gra prane ambjenteve te famullise Motrat e Zojes se Paperlyer ne Hot te Ri

Kategoria Edukim Shendetesor
Tema e ketij takimi ishte Menopauza si cikel i jetes .

Kategoria Me shume dashuri per veten , gra dhe vajza organizuan gjate ketij takimi temen Vetevlersimi , si pjese e rendesishme e jetes se njeriut .

Kategoria Prinder te Rinj , tema e zhvilluar
ADHD-ja (crregullimi i vemendjes dhe hiperaktivitieti) , cfare duhet te dime , shkaqet dhe si duhet te punojme me femije hiperaktiv

Kategoria Femijet organizuan temen , Sebashku mund te bejme gjera te vlefshme.

45357104_1448432551967834_7814499038643879936_o

45364220_1448432911967798_175600468041400320_o

45396854_1448433091967780_8787717037116882944_o

45415104_1448432718634484_2040928752086548480_o

45437231_1448432835301139_2172443524023189504_o

45339980_1448432991967790_2226288798868701184_o

top