Me 9 Gusht , Womans Project- Fuqizojme Familjen nepermjet Gruas , Target Grupi : Edukim Shendetesor – Gra dhe Vajza , zhvilluan nje takim prane qendres “Motrat e Jezusit, Bariut te mire ” . Ky aktivitet u organizua ne kuader te rendesise mbi Aktivitetin Fizik dhe Mendor tek te rinjte si nje pjese e rendesishme per rritjen te shendetshem, gjithashtu u fol mbi tematiken e Bullizmit duke pase parasysh qe eshte nje nga grupmoshat ku fillon te shfaqet ky problem .

39203720_1406098326189545_5082923696931209216_n

39186621_1406098279522883_2469136068079779840_n

39153083_1406098172856227_5984993083949842432_n (1)

39149841_1406098242856220_5771174532324786176_n

39109080_1406098226189555_4993553699608461312_n

39020284_1406098206189557_2306924894295687168_n

top