Me 30 Korrik, Womans Project – Fuqizojme Familjen nepermjet Gruas , Target Grupi : Edukim Shendetesor – Gra dhe Vajza , zhvilluan nje takim prane qendres “Motrat e Jezusit , Bariut te mire ” me vajza te moshes 15 vjec . Temat e ketij takimi ishim “Mbrojtja dhe kujdesi gjate diteve te nxehta ” dhe ” Vetevleresimi ” . Ne fund te aktivitetit per ta bere me atraktiv takimin krijuam shenjues per librat me materiale te riciklueshme duke pase parasysh qe vera eshte ajo periudh e vitit qe lexojme gjate pushimeve .

39091789_1406091999523511_1954816637781671936_n

39146089_1406092042856840_2506880391000883200_n

39154881_1406091936190184_6925735584862306304_n

39162729_1406091892856855_3911431458111094784_n

39181495_1406091969523514_5569213693914251264_n

top