Sot me 6 Tetor 2018 Woman’s Project- Fuqizojme Familjen nepermjet Gruas , Target Grupi Edukim Shendetesor organizuan nje aktivitet me gra dhe vajza prane ambjenteve te famullise Motrat e Jezusit Bariut te mire. Tetori njihet ne mbare boten si Muaji i Sensibilizimit Kundra Kancerit te Gjirit ndaj sot u diskutua me grat rreth kesaj teme , Faktoret e Riskut , Menyrat e Parandalimit dhe Diagnostikimit . Ne fund te takimit vajzat e reja u ftuan te krijojne kartolina me mesazhe sensibilizuese ku ftonin nenat e tyre dhe gra te tjera te rendesishme ne jeten e tyre per te bere Mamografine meqe ofrohet falas gjate gjithe muajit prane Poliklinikes Se Qytetit dhe Spitalit Rajonal.
Gjithashtu Target Grupi – Prinder te rinj organizoi nje tjeter takim me teme :
Prinderimi pozitiv. Konventa e te drejtave te femijeve dhe adoleshenteve.
Diskutim mbi Konventen e te Drejtave te Femijeve dhe Adoleshenteve per te rritur ndergjegjesimin mbi parimet e Koncentes, si nje ndihme e madhe ne ndertimin e nje klime pozitive ndermjet prindit dhe femijes.
Te edukosh femijen duke i respektuar te drejtat eshte nje koncept i ri i cili duhet kuptuar mire dhe diskutuar gjere ne menyre qe te asimilohet sa me mire.

43384034_1461081477357896_2926328829863526400_o

43389645_1461081344024576_3240839346395283456_o