Woman’s Project, Fuqizojme familjen nepermjet gruas

Woman’s Peoject, Fuqizojme familjen nepermjet gruas organizuan diten e Shtune dt. 15.Dhjetor nje aktivitet prane Famullise ne Dajc. Gjate ketij aktiviteti kategoria Prinder te Rinj zhvilloi temen : Te edukojme pa dhune femijet permes disiplinimit pozitiv. Disiplinimi pozitiv synon t’u mesoje femijeve sjelljet e pranueshme…

Kolping Shqiperi – takime ne Viene me Kryetaren e Kolping Austri

Me dt 28-29/11/2018 Perfaqesues te Kolping Shqiperi ne kuader te bashkepunimit me Kolping Austri dhe Kolping Europe zhvilluan takime ne Viene me Kryetaren e Kolping Austri-Christine Leopold dhe Zv. Kryetaren e Kolping Europe Renate Draskovits. Gjate qendrimit te tyre, ato vizituan Shtepine (Projekti- Gjenerata te…

Shopping cart

close