Me dt 28-29/11/2018 Perfaqesues te Kolping Shqiperi ne kuader te bashkepunimit me Kolping Austri dhe Kolping Europe zhvilluan takime ne Viene me Kryetaren e Kolping Austri-Christine Leopold dhe Zv. Kryetaren e Kolping Europe Renate Draskovits. Gjate qendrimit te tyre, ato vizituan Shtepine (Projekti- Gjenerata te Ndryshme te moshuar dhe gra me femije “nen te njejten çati”) dhe moren pjese ne nje takimi te Projektit Formimi i Pergjithshem i Rinise.

47322757_2263373427278922_6524405645926465536_n

47378742_377788126098220_6923491490219950080_n

47430549_496202250866055_8333516299875385344_n

47679776_1809244625867887_8023810795185897472_n

top