Ne kuader te festave te fundvitit dhe permbylljes me sukses te fazes se dyte te projektit Fuqizojme Familjen nepermjet Gruas, sot prane ambjenteve te Kolping u organizua nje feste me te gjithe bashkepuntoret tone me te cilat kemi ndare gjate ketij viti biseda dhe informacione te vlefshme per ecurine e nje familje te shendeteshme duke pasur ne fokus gruan . Per ta bere me atraktive kete takim per femijet kryesisht ishin te ftuar animatore dhe klloun . Woman’s Projekt , Fuqizojme familjen nepermjet Gruas do vijoje rrugen e nisur dy vite me pare , pasi target grupet me te cilat operojme jane te gatshem dhe keto takime jane te rendesishme per to . Falemimderit motrave te famullive , Motrat e Jezusit Bariut te mire, Motrat e Zojes se Paperlyer, Motrat e Krishtit Mbret, Motrat e Shen Jozefit . Ju urojme nga zemra Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2019 !

48380281_1484327898378299_7180844569091637248_n

48383439_1484326951711727_9183322781079568384_n

48384314_1484328428378246_9149096689208918016_n

48385502_1484327478378341_4786917535893159936_o

48394857_1484326668378422_7641538077113974784_o

48403459_1484327355045020_5021110626391425024_o

 

48420128_1484326538378435_6980063047096205312_o

48428733_1484327535045002_663790949398216704_o

48929007_1484326845045071_7713091905847820288_n

48412157_1484328941711528_4634604487904854016_n

 

top