Woman’s Project

Woman’s Project, Fuqizojme familjen nepermjet gruas organizuan sot me motrat e Krishtit Mbret , Qafhardhi nje sere aktivitetesh :
Kategoria pasdite me grate organizoi temen , Dhuna , Faktoret e saj , kush e provokon ?

Kategoria Prinder te Rinj organizoi temen : Bullizmi, si ta dalloni femijen tuaj nese eshte pre e bullizmit dhe si ti beni balle !

Kategoria Edukim Shendetesor dhe Kategoria Femije organizoi nje takim me femijet , tema qe u diskutua ishte Higjena Orale, miqte dhe armiqte e dhembeve tone , gjithashtu me prinderit u diskutua edhe rreth Fruthit , kjo per arsy te shfaqjes se semundjes serish ne vendin tone .

51732408_1519290288215393_8073459122479038464_o

51645969_1519289728215449_5867461376909246464_o

51581927_1519289674882121_5992262273148649472_o

51489597_1519289788215443_1042546209513799680_o

51342241_1519289424882146_1916103649411465216_o

51329012_1519289448215477_6762574652075147264_o

51304197_1519289561548799_8154685316347723776_o

51293372_1519289988215423_5132661402493779968_o

 

Shopping cart

close