Kategoria Gra dhe Vajza “Me shume dashuri per veten”, si dhe Kategoria Femije , sebashku u organizua dhe u diskutua tema: “Edukimi i fëmijëve, Përfshirja e të tjerëve.” Ne ditën e festimeve të Karnavaleve

Ne kuader te festes se karnavaleve motrat e Jezusit Bariut te Mire ne Fermentim kishin organizuar nje aktivitet mjaft te bukur me femije te rinj e te reja te kesaj famullie. Pjese e ketij takimi u ben edhe anetaret e woman’s project me kategorite e tyre . Kategoria Gra dhe Vajza “Me shume dashuri per veten”, si dhe Kategoria Femije , sebashku u organizua dhe u diskutua tema: “Edukimi i fëmijëve, Përfshirja e të tjerëve.” Ne ditën e festimeve të Karnavaleve kjo teme u zhvillua në bashkëveprim me të rinjte të cilët personalisht dhanë mendime dhe shembuj se si edukimi i femijeve ne fakt nuk ndodh vetëm nga prindi por edhe nga njenji tjetri; motra apo vellai, shoku apo shoqja. Ndersa Kategoria Edukim Shendetesor i dha rendesi temes se Riciklimit si forme per te nxitur kreativitetin dhe shendetin mendor kjo pasi femijet te cilet e kishin krijuar vete dordolecin qe do digjej bashk me te keqijat ishin mjaft entuziaste per punen qe ato vete kishin realizuar me dashuri dhe mjaft bukur !

53392870_1593152197484156_7051155111011155968_n

53514220_1593152244150818_925327304941371392_n

53618344_1593152214150821_3783394295424221184_o

53688868_1593152420817467_7313934400025001984_o

53723645_1593152354150807_1631357157456740352_n

54255860_1593152257484150_3054234201478922240_n

54354326_1593152310817478_3803192526995718144_n

54402673_1593152200817489_7817352593440505856_n

54420955_1593152364150806_924063016893284352_n

Shopping cart

close