Womans Project Fuqizojm Familjen nepermjet gruas organizuan sot paradite ne Famullin Shen Jozefi ne Dajc

Womans Project Fuqizojm Familjen nepermjet gruas organizuan sot paradite ne Famullin Shen Jozefi ne Dajc nje aktivitet me gra dhe femije te kesaj famullie . Kategoria Prinder te Rinj organizoi temen Zhvillimi social tek femijet ne kohen e hershme .

Zhvillimi social i referohet zhvillimit te aftesive sociale dhe pjekurise emocionale te cilat jane te nevojshme per te krijuar marredhenie me te tjeret dhe per tu pershtatur ne situata te ndryshme sociale.
Prinderit jane burimi kryesor i perkrahjes emocionale dhe sociale te femijeve gjate viteve te para te jetes, por ne vitet e mevonshme moshataret fillojne te kene nje rol mjaft te rendesishem ne jeten e tyre.
Sjelljet agresive dhe frustacioni- me zhvillimin e femijes duhet te fitohet edhe aftesia per te kontrolluar emocionet e tyre, prandaj roli i prindit dhe ose kujdestarit eshte shume i rendesishem gjate kesaj faze. Target Grupi – Me shume dashuri per veten , zhvilloi temen “Si krijohet dhe Zhvillohet Vetevlersimi” , ku zonjat e pranishme ishin te lira te shprehnin dhe diskutonin dicka rreth vetes dhe asaj cfare i ben te ndihen mire ne perditshmerine e tyre. Pati diskutime dhe perfshirje me raste personale dhe jo vetem. Target grupi Edukim Shendetesor organizoi temen , Shendet i mire jete e lumtur nen moton qe dhurata me e bukur qe mund ti bejm vetes dhe familjes eshte kujdesi shendetesor . Ushqyerja dhe dieta e shendetshme gjithashtu rreth piramides se ushqimeve dhe kujdesit ushqimor diskutuam me femijet target grupi Femije .Ne fund te aktivitetit ne kuader te festes se Gruas shperndame mesazhe motiviese qe nxisin vetvlersimin pasi te jesh grua nuk mund te jesh kurre e barabarte me nje burre sepse je shume me shume !

90001

53391151_1542777485866673_1730355595283791872_o

53396358_1542775135866908_1465593354229121024_o

53540985_1542775382533550_7870016498876547072_o

53544461_1542776159200139_6019311878394609664_n

53720118_1542776245866797_8809003848518598656_o

Shopping cart

close