Womans Project Fuqizojm familjen nepermjet Gruas organizuan sot pasdite prane Famullise Motrat e Jezusit Bariut te Mire

Womans Project Fuqizojm familjen nepermjet Gruas organizuan sot pasdite prane Famullise Motrat e Jezusit Bariut te Mire, Fermentim nje aktivitet me te rinjte dhe femijet prane kesaj famullie. Target Grupi – Me shume dashuri per veten , zhvilloi temen “Si krijohet dhe Zhvillohet Vetevlersimi” , ku te pranishmit ishin te lira te shprehnin dhe diskutonin dicka rreth vetes dhe asaj cfare i ben te ndihen mire ne perditshmerine e tyre. Pati diskutime dhe perfshirje me raste personale dhe jo vetem. Target Grupi Prinder te Rinj organizoi temen Zhvillimi social ne femijerin e hershme . Zhvillimi social i referohet zhvillimit te aftesive sociale dhe pjekurise emocionale te cilat jane te nevojshme per te krijuar marredhenie me te tjeret dhe per tu pershtatur ne situata te ndryshme sociale.
Prinderit jane burimi kryesor i perkrahjes emocionale dhe sociale te femijeve gjate viteve te para te jetes, por ne vitet e mevonshme moshataret fillojne te kene nje rol mjaft te rendesishem ne jeten e tyre.
Sjelljet agresive dhe frustacioni- me zhvillimin e femijes duhet te fitohet edhe aftesia per te kontrolluar emocionet e tyre, prandaj roli i prindit dhe ose kujdestarit eshte shume i rendesishem gjate kesaj faze ne menyre qe te pervetrzohet sa me mire kjo aftesi. Kategoria Edukim Shendetesor organizoi temen Nxisim shendetin mendor nepermje krijimit , ne kuader te festes sw Gruas te pranishmit mesuan te krijonin kartolina dhe spila per nenat e tyre . Kategoria Femije zhvilloi temen Ushqyerja e Shendeteshme , mesojme sebashku Piramiden e Ushqyerjes.

53330594_1542839639193791_5203384468588462080_n

53359536_1542839529193802_1119812495075180544_o

53361291_1542814769196278_3968396360977219584_o

53391183_1542815262529562_8621097272676974592_o

53410252_1542815082529580_1050102916708302848_o (1)

53410252_1542815082529580_1050102916708302848_o

53502792_1542814512529637_8689048113475747840_n

53674816_1542814655862956_7175993132947865600_o

53902791_1542814349196320_3438825192573370368_n

54368170_1542815172529571_1077259196056993792_o

54420929_1542814275862994_7040424736517521408_o

Shopping cart

close