Woman’s Project, Fuqizojme familjen nepermjet gruas organizuan sot ne famulline e Dajcit nje takim me gra te kesaj famullie .

Woman’s Project, Fuqizojme familjen nepermjet gruas organizuan sot ne famulline e Dajcit nje takim me gra te kesaj famullie .

Kategoria Gra dhe Vajza “Me shume dashuri per veten”, u organizua dhe diskutua tema:, Dhuna , Faktoret e saj , kush e provokon ate?” Vlen per tu theksuar si vecori dhe ndimese qe grupi I grave dhe vajzave te prannishme kane mosha te ndryshme duke bere me te lehte edhe shkembimin e eksperiencave.
Kategoria Prinder te Rinj organizoi temen, Bullizmi, si ta njohim dhe kuptojm femijen kur eshte viktime e ketij fenomeni.

Kategoria Edukim Shendetesor organizoi temen, Kujdesi shendetesor dhe kontrollet periodike si nje menyre e vetme per te qene nje hap perpara semundjes.

Kategoria Femije organizoi temen, Ushqyerja e Shendeteshme .

53347514_1593146597484716_7006706284011454464_o

53544678_1593146667484709_6809761782719053824_o

53607288_1593146477484728_292516066318352384_o

53761052_1593146564151386_425844259346710528_o

53766492_1593146587484717_8434449878167322624_o

53855828_1593146670818042_1852099505600593920_o

54278671_1593146480818061_9213344748507496448_o (1)

54278671_1593146480818061_9213344748507496448_o

 

Shopping cart

close