Womans Project Fuqizojme Familjen nepermjet gruas organizuan sot prane Famullise Motrat e Krishtit Mbret ne Qafhardhi nje aktivitet me vajza te reja .

Womans Project Fuqizojme Familjen nepermjet gruas organizuan sot prane Famullise Motrat e Krishtit Mbret ne Qafhardhi nje aktivitet me vajza te reja . Target grupi vajza dhe gra
Kategoria – Pasdite Me shume dashuri per veten,
u organizua gjate ketij takimi tema me fjalet kyçe si: Vetevlersimi, Vemendja shendetesore ndaj vetes, rrjeti social, komunikimi dhe aktiviteti fizik.
Nje menyre kjo per te terhequr vemendjen dhe bere per te reaguar moshen me te re.Kategoria Edukim Shendetesor organizoi temen Nxisim Shendetin Mendor nepermjet Krijimit , kjo eshte nje nder temat e preferuara pasi gjate vajzat krijojne dhe shprehin fantazine e tyre. Sot krijuam shenjues per librat !

15 53229486_1549005651910523_2541514324376027136_o 53897078_1549005738577181_1067360365886570496_o (1) 53897078_1549005738577181_1067360365886570496_o 54200857_1549005731910515_5580804865753350144_n 54278794_1549005695243852_7736690723914776576_n 54368122_1549005751910513_2126419711041208320_n 54398962_1549005721910516_500213525042429952_n 54419807_1549005741910514_6811066894431289344_n 54462762_1549005715243850_292844459517804544_o 54514805_1549005678577187_7831741171968770048_o 55514065_1549005668577188_7564074953201418240_n

Shopping cart

close