Womans Project , Fuqizojme Familjen nepermjet gruas , organizuan sot takimin e radhes me vajza dhe femije prane ambjenteve te Motrave te Zojes se Paperlyer

Womans Project , Fuqizojme Familjen nepermjet gruas , organizuan sot takimin e radhes me vajza dhe femije prane ambjenteve te Motrave te Zojes se Paperlyer , Fermentim. Gjate ketij takimi u fol mbi rendesine e te lexuarit si forme e mire per te nxitur dhe shprehur mendimet. Gjithashtu u njohen me historine e Lapsit , te Paulo Coelho! Ne fund ato krijuan shenjues per librat.

54728792_1555072997970455_5676701821796614144_o

54798427_1555076251303463_8386993199670886400_n

54799671_1555073077970447_6155505720847499264_n

55516210_1555072987970456_6647021889870888960_n

55559464_1555073027970452_1584982879438372864_o

55611032_1555073064637115_8674079615578275840_n

 

55628876_1555073074637114_3495677953843396608_o

55758153_1555073037970451_7102861221560320000_o

55845301_1555076257970129_1036708567274487808_n

Shopping cart

close