Women’s Project , Fuqizojme familjen nepermjet gruas

Women’s Project , Fuqizojme familjen nepermjet gruas , organizuan sot prane ambjenteve te Famullise , Motrat e Zojes se Paperlyer , Fermentim, nje aktivitet me vajza dhe femije . Festa e Pashkeve po afron dhe krahas diskutimeve mbi tema qofte sociale dhe shendetesore ne fund te aktivitetit vajzat dhe femijet u ftuan te krijojne me kartona dekorime per festen e bukur qe afron.

 

 

56435210_1558056757672079_5263790928748871680_n

55892487_1558056671005421_7786622463214878720_n

55632848_1558056187672136_1770452946102779904_n

55957749_1558056237672131_6300749123817570304_o

55842724_1558056224338799_9052050584600838144_o

55795283_1558056204338801_7200086731247321088_o

55560670_1558056157672139_8497631007460032512_o

Shopping cart

close