Rreth Nesh

Shoqata Internacionale Kolping është një shoqatë katolike sociale e themluar nga Adolf Kolping. Anëtarët formojnë një komunitet si familje dhe shoqërojne jeten. Shoqata Internacionale Kolping  nxit zhvillimin e anëtarëve të saj në shumë pjesë të jetës së përditshme përmes edukimit dhe veprimet. Ajo është e strukturuar në familjet lokale Kolping dhe kombinime të saj në shoqata dioqezane, rajonale dhe kombëtare.

world

 

 

 

top