Qendra Kolping Shkoder, me nr license: LN-0078-06-2009 eshte pjese e Shoqates Nderkombetare Kolping. Me eksperiencen e saj gati 20 vjecare ne zhvillimin e kurseve te formimit, me staf te kualifikuar, me metode mesimdhenie bashkekohore, dhe ambiente komode, ofron kurse te gjuheve te huaja per te gjitha grupmoshat dhe te gjitha nivelet.

  • Per gjuhet e huaja, mesimi zhvillohet 3 seanca ne jave, nga 60 minuta secila. Kohezgjatja e 1 niveli eshte 4 muaj.

Ne fund te cdo kursi kursantet pajisen me certifikate te miratuar nga ministria.

Shopping cart

close