Woman’s Project, Fuqizojme familjen nepermjet gruas

Woman’s Peoject, Fuqizojme familjen nepermjet gruas organizuan diten e Shtune dt. 15.Dhjetor nje aktivitet prane Famullise ne Dajc. Gjate ketij aktiviteti kategoria Prinder te Rinj zhvilloi temen : Te edukojme pa dhune femijet permes disiplinimit pozitiv. Disiplinimi pozitiv synon t’u mesoje femijeve sjelljet e pranueshme…

Kolping Shqiperi – takime ne Viene me Kryetaren e Kolping Austri

Me dt 28-29/11/2018 Perfaqesues te Kolping Shqiperi ne kuader te bashkepunimit me Kolping Austri dhe Kolping Europe zhvilluan takime ne Viene me Kryetaren e Kolping Austri-Christine Leopold dhe Zv. Kryetaren e Kolping Europe Renate Draskovits. Gjate qendrimit te tyre, ato vizituan Shtepine (Projekti- Gjenerata te…

Kryetari i Shoqates Shqiptare Kolping dhe Perfaqesuese te Women”s Project vizite ne Kolping Sud Tirol

Kryetari i Shoqates Shqiptare Kolping dhe Perfaqesuese te Women”s Project bene nje vizite ne Kolping Sud Tirol dt 04-09.11.2018 ku takuan Kryetarin e Shoqates Kurt Egger, Sekretarin Giorgio Nesler dhe anetare te Shoqates. Kjo vizite ishte ne kuader te bashkepunimit mes dy vendeve, prezantimit te…

Shoqata Shqiptare Kolping prezantimi i Projektit “Formimi i te Rinjeve”

Shoqata Shqiptare Kolping beri prezantimin e Projektit “Formimi i te Rinjeve”, zhvillim i kurseve gjuhe e huaj Anglisht dhe aktivitete sportive per grupmosha te ndryshme me donator Kindermissionwerk. Projekti do zbatohet ne Familjen Kolping Kallmet ne bashkepunim me Famulline e Kallmetit.

Shopping cart

close