Kolping Shqiperi

Me dt 28-29/11/2018 Perfaqesues te Kolping Shqiperi ne kuader te bashkepunimit me Kolping Austri dhe Kolping Europe zhvilluan takime ne Viene me Kryetaren e Kolping Austri-Christine Leopold dhe Zv. Kryetaren e Kolping Europe Renate Draskovits. Gjate qendrimit te tyre, ato vizituan Shtepine (Projekti- Gjenerata te Ndryshme te moshuar dhe gra me femije “nen te njejten […]

Read more

Kryetari i Shoqates Shqiptare Kolping dhe Perfaqesuese te Women”s Project vizite ne Kolping Sud Tirol

Kryetari i Shoqates Shqiptare Kolping dhe Perfaqesuese te Women”s Project bene nje vizite ne Kolping Sud Tirol dt 04-09.11.2018 ku takuan Kryetarin e Shoqates Kurt Egger, Sekretarin Giorgio Nesler dhe anetare te Shoqates. Kjo vizite ishte ne kuader te bashkepunimit mes dy vendeve, prezantimit te Women”s Project dhe zgjerimin e aktivitetit te ketij projekti, gjithashtu […]

Read more

Kolping Shkoder

Qendra Kolping Shkoder fillon regjistrimet per kurset e gjuheve te huaja Anglisht,Italisht, Gjermanisht dhe Frengjisht, Shkenca Kompjuterike Programi baze – Paketa office ( Word, Excel, Power Point, Access) dhe kurse te specializuara ne fushen e Ekonomise. Regjistrimet behen pranë Qendres Kolping nga dita e hene- premte ora 09:00-15:30 dhe 16:30-18:30, diten e shtune ora 9:00-12:00. […]

Read more

Kurse formimi prane Famullise Dajc Bregu i Bunes

Shoqata Kolping ne bashkpunim me Famullitarin D.Gjovalin Simoni,Famullia Dajç Bregu i Bunes ka filluar kurset per gjuhe te huaj Anglisht dhe Gjermanisht . Kurset po zhvillohen prane ambienteve te Famullise . Nje falenderim per te gjithe mbeshtetesit dhe pjesmarresit e kesaj nisme.

Read more

Shoqata “Kolping”, pjesë e Organizatës “Kolping International” në bashkëpunim me “PMK Medical”, e cila vjen nga Gjermania, kanë filluar një seri kursesh të formimit mbi gjuhën gjermane.

Shoqata “Kolping”, pjesë e Organizatës “Kolping International” me seli ne Köln, në bashkëpunim me “PMK Medical GmbH ”, e cila vjen nga Gjermania, kanë filluar një seri kursesh të formimit mbi gjuhën gjermane. Baza është shpjegimi për tregun e punës dhe ndërmjetësimi për personal mjekësor. Sipas administratorit të “PMK Medical”, Albrecht Kerschbaumer, interesi tek të rinjtë […]

Read more

Udha e Kryqit ne malin e Taraboshit ne Shkoder.

Koha e Kreshmeve është një kohë e veçantë lutjeje. Edhe sivjet, ne kohen e Kreshmeve, ashtu si eshte bere tashme tradite, u kremtua Udha e Kryqit ne malin e Taraboshit ne Shkoder. Rruga është e përbërë nga 14 ndalesa, ku secila përkujton një ngjarje të veçantë nga rrugëtimi i Jezu Krishtit deri në kryqëzimin e […]

Read more

Celebrimi i Meshes se Shenjtë, në përkujtim të vepres së Lumit Adolph Kolping, me anëtarë të Shoqatës Shqiptare Kolping.

Ditën e shtunë, më datë 02/12/2017 ora 10:00 pranë Kishen Franceskane u celebrua Mesha e Shenjtë, në përkujtim të vepres së Lumit Adolph Kolping, me anëtarë të Shoqatës Shqiptare Kolping. Mesha u udhëhoq nga Mons. George Frendo Arqipeshkëv, Metropolitan i Tiranë –Durrës, njëkohësisht edhe Protektor i Shoqatës Shqiptare Kolping, perzgjedhur nga Konferenca Ipeshkvnore Shqiptare. Kjo […]

Read more

1 2 3
top