Projekti – Trainings, Summer camp and Kindergarten in local Kolping families.

Pjese te ketij projekti ishte Familja Kolping Gjegjan dhe Familja Kolping Kallmet.

Ne baze te projektit u zhvilluan kurse te gjuhes angleze, italiane dhe kurse kompjuteri.

Gjithashtu u organizuan aktivitete sportive dhe pune ne komunitet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

09.05.16 3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG-20160709-WA0002

IMG-20160709-WA0001

IMG-20160625-WA0000

IMG-20160625-WA0001

 

top